17 abr 2019

AINDA QUEDAN DOUS DÍAS PARA PARTICIPAR NO QUIROGA DE TAPAS


Continúa a desenvolverse a oitava edición do concurso Quiroga de Tapas organizado polo Concello de Quiroga, xunto coa Asociación Provincial de Hostelería de Lugo.  

Nesta edición do concurso que  se prolongará ata este venres participan 13 establecementos dedicados á restauración coas seguintes tapas:

A Pedra: “Arroz negro con calamares e alioli”.
Adega da María: “Cristal transparente”
Ruxe-Ruxe: “Xatecomo”
Ferreiriño: “Mar e horta”
As Palmeras: “Boliñas”
Casa Torres: “Polo crocante con froitos vermellos”
Chapakuña 3: “Paquetiños de delicias”
O Roxo Vivo: “Pé de porco recheo de boletus con pataca panadeira en salsa de mencía con froitos vermellos”
O Rego Gastrobar: “Courel Mountains”
Quiper: “Nido de pasta”
Taberna: Gambón en salsa de pimenta negra”
Lago: “Turnedor ó queixo de Cabrales”
Félix: “Corazón de pataca con solombo en viño branco acompañada de champiñóns en salsa de cebola caramelizada”.

A tapa presentada ó concurso, estará a disposición do público consumidor nun número suficiente e razoable de unidades ou porcións, en horario de 12:00 a 14:30 e de 19:00 a 22:30 horas.

 Na presente edición hai numerosos premios para as persoas que completen o circuíto e emitan o seu voto á mellor tapa entre todas as participantes. Así poden optar a un premio de  300,00€ en metálico; unha estancia e almorzo para dúas persoas na Hospedería Ferrería de Quintá; unha estancia para catro persoas na Aldea Rural “O Busto” (Pobra de Brollón); varias comidas, ceas  ou almorzos para dúas persoas en diversos establecementos de Quiroga e a comarca; ou un lote de productos  típicos de Caurelor, Lar de Ricobao, Porvide, Deiki, Don Cosme, Atrium Vitis, Cervexa Curriña e o Rego Natura.

Pola súa banda o local gañador da mellor tapa da presente edición recibirá 100,00€ e unha placa conmemorativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario