Ata o venres
desenvolvese a 7ª edición do Concurso "Quiroga de Tapas", na que participan trece
establecementos:
ADEGA DA MARÍA: Aires de Limón
AS PALMERAS: Pecata
Minuta
QUIPER: Cachopo, qué?
RAPOSO: Salmón acompañado
de Castañas do Courel
RUXE-RUXE: Pote de
Alubias con Almejas e Bacalao Fresco
LAGO: Cogomelos Recheos
Estilo San Xacobo
FÉLIX: Solombo con Crema
de Boletus e Redución de Mencía en Flor de Pataca
ROXO VIVO: Tenreira
Galega Glaseada con Tinto de Quiroga, Puré de Patacas e Cenoria.
TORRES: Asado de Carne
que Pin, que Pan. Uh! Ja!
CHAPA: Catro Estacións
DIMAR: O Ben Querido
A PEDRA: Ensalada
Templada de Pasta, con Piquillo, Queixoe Langostinos
FERREIRIÑO:
Interpretación de Polbo a Feira con Aceite de Quiroga.
Cando o
cliente complete a degustación de todas as tapas presentadas a concurso en
todos os establecementos participantes, poderá votar a súa tapa favorita
utilizando o tapacartón previamente selado polos establecementos, nas urnas
oficiais do concurso. Non será válida ningunha cartilla de votación que non
conteña selo de todos os establecementos participantes, o seu voto, escrito de
forma lixible e un nome, apelidos e teléfono de contacto da persoa que emita o
voto.
Na presente
edición hai numerosos premios para as persoas que completen o circuito e emitan
o seu voto á mellor tapa entre todas as participantes. Así poden optar os
seguintes premios:
- 300 Euros en metálico
- Cea para dúas persoas
na Ferrería de Rugando (Quiroga)
- Parrillada de carne
para dúas persoas en Parrillada Torres (Quiroga)
- Xantar ou cea para dous
en Chapakuña 3 (Quiroga)
- Estancia na Aldea Rural
“O Busto” para cuatro persoas (Pobra do Brollón)
- Almorzo especial para
dúas persoas en Chokolat e almorzó especial ou merenda en El Jardín de las
Delicias
- Cea
degustación para dúas
persoas en Abadía
San Simón.
- Xantar para dous en O
Viñedo, en Tapería Brancellao ou en
Manuel Bistró
- Produtos típicos de
Quiroga: Caurelor, Cervexa Curriña, Lar de Ricobao, Porvide e Rego Natura.
Pola súa banda o local gañador da mellor tapa da presente edición
recibirá 100€ eunha praca conmemorativa
No hay comentarios:
Publicar un comentario